PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Diriliş Ertuğrul Oyuncuları, Oyuncu Kadrosu



Zalimsin
26.Kasım.2015, 20:25
Engin Altan Düzyatan ( Ertuğrul Bey ) Kimdir ?


http://www.harbiforum.net/gorsel/resim/engin-altan-duzyatan.jpg
Engin Altan Düzyatan, 26 Temmuz 1979 yılında İzmir Karşıyaka’da doğdu.Engin Altan Düzyatan sahne ile tanışması lise yıllarına dayanmaktadır. Lise yıllarında tiyatroyu sevmeye başlayan Engin Altan üniversite tercihini de bu yönde yaptı. Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro bölümünde okuyan Engin Altan mezun olduktan sonra İstanbul’a yerleşmiştir. İstanbul’a yerleştikten sonra ilk yıllarında fotomodellik yapan Engin Altan daha sonradan profesyonel oyunculuk hayatına başlamıştır. 2010 yılında Hazal Kaya ve Naz Elmas’ın da içinde yer aldığı ‘Beymen Club 2010’ koleksiyon çekimlerinde bulunmuştur.12 Nisan 2013 tarihinde ise evlilik yolunda ilk adım olarak Özge Özpirinçci ile nişanlanmıştır. Yine aynı yıl içinde iki tarafında karşılıklı olarak karar vermesiyle ayrılmışlardır.



Serdar Gökhan ( Süleyman Şah ) Kimdir ?

http://dirilisdizisi.org/wp-content/uploads/2014/08/serdar-gokhan_1288873554.jpg

Yakın zamanda TRT 1’de yayınlanacak olan Diriliş Ertuğrul dizisinin oyuncuları yavaş yavaş netleşmekte. Bugün sizlere Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni oyuncusu Serdar Gökhan’ı tanıtacağız.
Serdar Gökhan 1946 yılında Bolu’da yaşama gözlerini açmıştır. Gerçek ismi ise Nusret Öksüz’dür. 1971’den beri yani 43 yıldır sinema ve tiyatronun içindedir. Bir çok filmde yer almıştır. İlk başrol aldığı film Kadırgalı Ali olmuştur. Günümüzde popüler dizilerden biri olan Kurt Seyit ve Şüra’da da oynamaktadır. Gerçek işi Resim Sanatı olan Serdar Gökhan bir ara Çizgi Roman Ressamlığı da yapmıştır.



Hülya Darcan Kimdir?

http://dirilisdizisi.org/wp-content/uploads/2015/01/e4-234x300.jpg (http://dirilisdizisi.org/wp-content/uploads/2015/01/e4.jpg)27 Nisan 1951 yılında İzmir’de doğan Hülya Darcan Türk sineması için oldukça önemli isimler arasında yer almaktadır. Ünlü oyuncunun gerçek adı “Hülya Korel”dir. 167 boyunda ve 70 kilodur. Ünlü oyuncunun eğitimi lise mezunu olduktan sonra son bulmuştur. 1967 yılında Ses Mecmuası adı verilen derginin kapak yıldızı yarışmasında üçüncü olmuştur. Daha 16 yaşında iken bu yarışma ile kendisini gösterme fırsatı olmuştur.
Bu başarı sonrası sinema teklifleri almaya başlamıştır. “Silahları ellerinde öldüler” başrol oyuncusu olmuştur. 1971 yılında Tanju Korel ile tanışıp aşk yaşamaya başlamıştır. 1974 yılında Tanju Korel ile dünya evine girmiştir. 1977 yılında ilk kızı Zeynep ve daha sonra 1982 yılında Bergüzar Korel dünyaya gelmiştir.
Uzun dönem sinema dünyasına ara veren Hülya Darcan, “Büyük Yalan” dizisi ile birlikte dizilerde rol almaya başlamıştır. Dila hanım dizisinde de rol almıştır ve oyunculuğu herkes tarafından sevilmektedir. Diriliş Ertuğrul dizisinde de yeni sezonda karşımızda göreceğimiz sanatçı yıldızı sönmeyen oyuncular arasında yer almaktadır




Hande Subaşı Kimdir ?

21 Şubat 1984 yılında Ankara’da doğan Hande Subaşı İstanbul Üniversitesi Fransızca mütercim tercümanlık bölümünden mezun olmuştur. 2005 yılında katıldığı MissTurkey yarışmasını kazanan güzel oyuncu ardından Miss Word yarışmasında da Türkiye’yi temsil etmiştir ve “En iyi ulusal kostümü” ödülünü almıştır. Daha sonra dizi ve film teklifleri almaya başlamıştır.
Elveda Rumeli dizinde Vahide karakteri ile herkesin ilgisini çekmeyi başaran Hande Subaşı daha önce de Adak ve Kuşdili dizilerinde oynamıştır. Ardından Gelecekten Bir Gün ve Güneşi Gördüm filmlerinde rol almıştır. Bunun dışında birçok farklı ve dizi ve filmlerde oynamaya devam eden güzel ve başarılı oyuncu Diriliş Ertuğrul dizisinde oynamaya devam etmektir.


http://dirilisdizisi.org/wp-content/uploads/2015/01/13509_6-210x300.jpg (http://dirilisdizisi.org/wp-content/uploads/2015/01/13509_6.jpg)

Cengiz Coşkun Kimdir?

http://imgkelebek.hurriyet.com.tr/LiveImages/Kelebek%20Haber%20Galerisi/191/CENG%C4%B0Z%20CO%C5%9EKUN%20(SURVIVOR%202013)/984209_522411634485084_918491545_n.jpg
29 Nisan 1982 yılında İstanbul’da doğan Cengiz Coşkunaslen Bulgaristan göçmenidir. Modellik ve oyunculuk yapmaktadır. Spor akademisi mezunudur ve bunun dışında profesyonel olarak basketbol oynamaktadır. 2002 yılında Best Model seçilerek hem oyunculuk hem de modellik yapmaya başlamıştır. Yakışıklı oyuncu genç kızların hayran olduğu oyuncular arasındadır.
Televizyon dünyasına 2005 yılında giren Cengiz CoşkunRüzgarlı Bahçe dizisinde oynamıştır. En çok dikkat çektiği ve kariyeri için önemli adım olan Fetih 1453 filminde rol almıştır. Daha sonra Dağ filminde oynamıştır. Survivor Ünlüler- Gönüllüler yarışmasına katılmıştır. Yarışmanın 94. Gününde yarışmaya veda etmiştir. Diriliş Ertuğrul dizisinde rol almaya devam eden oyuncu dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.


Esra Bilgiç ( Halime ) Kimdir ?

http://www.kimdirki.com/wp-content/uploads/2015/07/esra-bilgi%C3%A7-resimleri.jpg


14 Ekim 1992 yılında Ankara’da doğan Esra Bilgiç, 177 cm boyundadır. Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji bölümü mezunudur. Aynı zamanda güzel oyuncu, Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünü de bitirmiştir. Güzel oyuncu moda ve moda tasarım ile oldukça ilgilidir.







Burcu Kıratlı ( Gökçe ) Kimdir ?

http://gozdehaber.org/wp-content/uploads/2015/04/burcu-kiratli-6.jpg


1989 yılında doğan Burcu Kıratlı, Yedi Tepe Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarım bölümü okumaktadır. Güzel oyuncu aynı zamanda, Müjdat Gezen tiyatrosunda oyunculuk eğitimi almaktadır. “Elde Var Hayat” dizisinde rol oynadıktan sonra, Peri Masalı filmi için uzun saçlarını tamamen kazıtıp gündeme oturmuştur.







Kaan Taşaner ( Gündoğdu ) Kimdir ?

http://dirilisdizisi.org/wp-content/uploads/2014/08/Kaan-Ta%C5%9Faner-Kimdir--300x224.jpg






Kaan Taşaner, 23 Nisan 1979 yılında dünyaya geldi. Kaan Taşener üniversiteyi, Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Anasanat Dalında okumuş ve mezun olmuştur. Oyunculuk basamağının en altında, Karanlıkta ilk ışık Kubilay adlı tiyatro oyunu yer almaktadır. 2009 yılına kadar tiyatro dalında ilerledi ve çeşitli oyunlarda görev aldı.



Didem Balçın ( Selcan ) Kimdir?

http://dirilisdizisi.org/wp-content/uploads/2014/08/didem-bal%C3%A7%C4%B1n-dirili%C5%9F-ertu%C4%9Frul.jpg


Didem Balçın, 18 Mayıs 1982 yılında Ankara’da doğdu. İlkokul, lise ve üniversite hayatını Ankara’da tamamlamıştır. Üniversiteyi Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakülyesi Tiyatro bölümünde okudu ve mezun oldu.
Didem Balçın, 2003 yılından itibaren bir çok film ve dizi projelerinde görev yapmıştır. Çakallarla Dans serisinde başarılı bir oyunculuk çıkarmıştır. Bu onun aslında popülerliğini arttıran en önemli film olmuştur. Bu filmde seyirci tarafından tam puan almıştır. Bu film sayesinde kendisine hayran kazanmış ve diğer projelerde çalışma fırsatı bulmuştur. Didem Balçın aynı zaman tiyatro ile de uğraşmaktadır.
Didem Balçın son olarak Dila Hanım dizisinde oynamıştır. Dizi de dizinin baş karakteri olan Rıza’nın eski nişanlısı Arzu’yu oynamaktadır.


Mehmet Çevik ( Deli Demir ) Kimdir ?

http://dirilisdizisi.org/wp-content/uploads/2014/08/mehmet-cevik_71009.jpg











Mehmet Çevik, 1961 yılında Kahramanmaraş ilinin Elbistan ilçesinde doğmuştur. 1986 yılında üniversite eğitimini Ankara Üniversitesi Tiyatro bölümünde tamamladı. Türkiye’deki tiyatro çalışmalarını yavru vatan Kıbrıs’a taşıması için Devlet Tiyatrosu Müdürlüğünce, Kıbrıs Devlet Tiyatrosunda görevlendirilmiştir.
Belli bir süre Kıbrıs Devlet Tiyatrosunda çalıştıktan sonra 1997 yılında Kocaeli Şehir Tiyatrosuna geçmiştir. Günümüzde de burada görevine devam etmektedir. Aşağıda filmografisinde oynadığı film ve dizileri görebilirsiniz. Özellikle son 10 yılda Hanımın Çiftliği, İffet, Güzel Çirkin gibi popüler dizilerde yer almışdır.


Osman Soykut ( Endülüslü Muhyiddin İbn Arabi ) Kimdir ?

http://dirilisdizisi.org/wp-content/uploads/2014/08/Osman-Soykut-2.jpg
Osman Soykut, 1 Ocak 1957 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Babasının mesleği Bankacılık olan Osman Soykut bu yüzden ilkokulu Almanya Frankfurt International School’da okumuştur. Daha sonra babasının tekrardan Ankara’ya dönüşü ile beraber ortaokul ve liseyi Ted Ankara Kolejinde devam etti.
Ted Ankara Kolejini bitirdikden sonra üniversiteyi ODTÜ Mimarlık Fakültesinde okudu. Üniversitede büyük bir başarı yakalayan Osman Soykut, 1980 yılında üniversiteyi BA ( 4 üzerinden 3.5 ) derecesiyle mezun oldu. Mimarlık ile iş yaşantısına girdikten sonra yaşamını İstanbul’da devam ettirmiştir.
Osman Soykut 1985 yılında Amerika’ya çeşitli dallarda eğitim ve iş yaşantısını sürdükmek için gitmiştir. Eğlence parkı tasarımı, mimarlık, set tasarımı gibi konularda faaliyet gösterdi. İş hayatında sürekli kendini geliştiren Soykut, 3 boyutlu animasyon konusu üzerine eğildi ve bilgisayar oyunları yapan üst düzey şirketlerde çeşitli görevlerde çalıştı.
Osman, oyunculuğa 1996 yılında hobi olarak başladı. Daha sonraları bu hobisini geliştirmek ve kariyere dönüştürmek için dünyaca ünlü yönetmen ve tiyatro hocalarının yanında çalıştı. Kısa zamanda Amerika Hollywood’unda tanınan biri olmaya başladı. Julian McMahon, Steve Martin, John Malkovich, Alpacino gibi üst düzey oyuncularla çalıştı. Aşağıda bulunan film biyografisi sayesinde çalıştığı filmleri görebilirsiniz.
Osman Soykut, Türkiye’de meşhur eden dizi ise Kurtlar Vadisi Pusu olmuştur. Bu dizide CIA’da görevli üst düzey yönetici olarak diziye dahil olmuştur. Defalarca Polat Alemdar’ın eline geçmesine rağmen öldürülememiştir. 131.bölümde ise dizinin başrol oyuncusu Polat Alemdar tarafından kafasına çekiçle vurularak öldürülmüştür.