PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Malezya'daki tecavüz iddialarını polis yalanladı



Mavi
10.Şubat.2014, 00:03
Malezya'da altı yaşında bir oğlan çocuğunun "ibu bapa" (anne-babacılık) oynarken beş yaşındaki kuzenine tecavüz ettiği iddiaları ülkeyi ayağa kaldırdı. Polis yetkilileri ise tıbbi raporların iddiaları yalanladığını ifade etti.



Malezya basınında yer alan haberlere göre olay, Kedah şehrinin Pendang kasabasında 29 Aralık günü yaşandı ve dün bir yerel gazetenin haberi sonucu ülke gündemine oturdu.
İddiaya göre çocukların büyükannesi, torunlarını çıplak vaziyette "anne-babacılık" oynarken buldu ve ebeveynlerine haber verdi.
Aile altı yaşında bir oğlan çocuğunun cinsel penetrasyon için gerekli ereksiyon kapasitesine sahip olamayacağına inansa da küçük kız başkentte bulunan Kuala Lumpur Hastanesi'ne götürüldü.
Burada çocukta penetrasyon izlerine rastlanması üzerine kızın 32 yaşındaki annesi durumu polise bildirdi. Ancak annenin ertesi gün başvurusunu geri aldığı ve sadece çocuğun hastanede kontrolden geçirilmesini sağlamak için polise gittiğini söylediği bildirildi.
UZMANLAR EBEVEYNLERİ SUÇLADI
Kızı muayene eden doktor ise kızın zarında küçük bir yırtık tespit ederek Malacca Ebeveyn Eğitim Eylem Grubu'nu alarma geçirdi.
Grubun başkanı Mah Çi Hin, küçük çocukların böyle eylemlerde bulunabiliyor olmasının şoke edici olduğunu ancak asıl suçun çocuklarına gereken ilgiyi ve rehberliği göstermeyen ailelerde olduğunu belirtti.
Olayla ilgili görüşüne başvurulan bir ürolog ise Malezya'nın The Star gazetesine yaptığı açıklamada, o yaşta bir çocukta ereksiyon görülmesinin normal olduğunu, çocukların cinsel gelişiminin bir yaşından itibaren başladığını söyledi.
Doktor, çocuğun böyle bir işe kalkışmış olmasının nedeninin yetişkinleri cinsel eylem sırasında görmüş ya da ****ografik içerikli görüntülere maruz kalmış olma ihtimali olabileceğini vurguladı.
POLİS: TECAVÜZ YOK
Malezya'nın resmi haber ajansı Bernama'ya konuşan Pendang Emniyet Müdürü Abdul Aziz Ahmed, Sultane Bahiye Hastanesi'nde yeniden muayene edilen kızda tecavüz izi bulunamadığını söyledi.
Kızın ailesinin kendilerine 1 Aralık günü başvurduğunu vurgulayan Ahmed, "Biz de aileye kızı Sultane Bahiye Hastanesi'ne götürme tavsiyesinde bulunduk. Orada yapılan incelemede tecavüz izi bulunamadı" dedi.





ALINTI