PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erkeklerin bilinmeyen özellikleri



DigdeMM
10.Aralık.2014, 09:15
- İkili ilişkilerde erkeklerin yüzde 70'i yalan söyler.
- Erkeklerin yüzde 65'i ana kuzusudur.
-Kolay elde ettikleri kızla evlenmeyi düşünmezler. Evlenenlerin sayısı da azınlıktadır..
-Evlenene kadar tüm bakımlı kadınlar onlar için güzeldir.
-Taa ki evlenmeyi düşündükleri andan itibaren ailelerinin onayını almadan hareket etmezler.
- Erkekler aşırı derecede zorlandıkları kızların peşine fazla koşmazlar.
Kolay elde ettikleri kadını da çabuk bırakırlar.
- Flört ettikleri kızları kıskanmazlar, evlendiklerinde ise eşini dünyanın en çirkin kadını dahi olsa aşırı derecede kıskanırlar.- Eşlerini aldatan erkeklerin sayısı aldatmayanlara göre fazladır. Lakin aldatan erkek yakalanana kadar eşini aldattığını söylemez. Yakalandıktan sonra da eşinden af diler.
Bir kere aldatan erkek ikinci kez aldatmaya meyillidir.
Yapılmasını istemediğiniz bir şeyi, baskı yaparsanız mutlaka o belirtilen şeyi yapar.
O yüzden erkeklere fazla baskı yapılmaz, ama yapmaması gereken şeylerin de hatırlatılması gerekir.
Aksi takdirde istemeyerekte olsa yapabilirler.
Erkekler kadınlara oranla, duyguları ve hisleriyle daha çok hareket ederler.
O nedenledir ki kavgaları en çok erkekler yaparlar.
- Erkeklerin yüzde 90'ı aldatılmayı hazmedemez.
Aldatıldığını anladığı kişiyi hemen bırakır. Evliyse bu durum aldatan kişi için bedeli ağır da olabilir.

Aslında bunlar, hemen hemen tüm kadınların az çok bildiği şeyler. Ama erkekleri hala tanımakta güçlük çekenler adına, işte tüm dünya erkeklerinde görülen ortak özellikler (ya da acı gerçekler mi demeliydik?)

1. Sadakatsizlik erkeklerin doğasında var

Erkekler fırsatını buldukları zaman mutlaka aldatırlar. Peki sadakatsizlik tüm erkekler için geçerli midir? Tabii tüm yaşamı boyunca sadık erkekler de vardır: Bazıları tembellikten bazıları da bilinçsiz bir seçimden ötürü. Ve onlar her zaman azınlıktalar.

2. Erkekler güçle, parayla tavlarlar...

Eskiden ellerinde güç ve para gibi kozlar bulunduran erkeklerin karşısında boyun eğen çok sayıda kadın bulunurdu. Günümüzde bu anlayış değişmeye yüz tutsa da hala birçok kadın bu özelliklere tav oluyor.

3. Bir erkek kendinden 20- 30 yaş genç bir partner seçebilir

Birkaç tel saçı eksilmiş olsa da, yıllardır mutlu bir evliliği sürdürüyor olsa da ve en önemlisi 60 küsur yaşında olsa da her erkek çevresinde dolaşan genç ve güzel bir kadını farkeder. Bazı genç ve güzel kızlarda bu olgunluğun ve tecrübenin kendilerine hayat boyu yardımcı olacağını bilirler!

4. Erkekleri kandırmak kolaydır

Biraz güzel, alımlı olduğunuz zaman erkekleri kandırmak kolaydır. Zira onlar her zaman az konuşan, kendisine hizmet eden güzel kadın peşinde koşmuyor mu?

5. Erkekler seçici değildir

Erkekler her ne kadar güzel kadın arasalar da bazen inanılmaz bakımsız kadınlarla da birlikte olabiliyorlar. Onların içindeki bu tezat, kolay kandırılabileceklerinin bir kanıtı.

6. Erkekler yaşlılığı çok daha kolay kabullenir

Erkeklerin bir türlü büyümediğinden, sorumluluk almaktan kaçındığından yakınırız. Aslında bazı erkekler gerçekten de zamana karşı duruyor gibiler. Yakışıklı, dinç ve kırışıksız. Ya da birkaç anlamlı kırışık sahibi. Ayrıca kırlaşmış saçlı erkeklerin daha çekici olduğu konusunda pek çok kadın hemfikir


KADINLAR erkekler hakkında hep bilmedikleri yönler olduğundan şikayet ederler. Erkeklerin bekarken farklı, evli iken daha farklı olduklarını öne sürerler. Peki bu farklılık nereden kaynaklanmaktadır. Kadınlar, erkekleri gerçekten tanımıyorlar mı?.. Yoksa erkeklerin söyledikleri gibi erkeklerin bilinmeyen yönleri mi var? Eğer erkeklerin bilinmeyen yönleri varsa artık bunlar açığa çıkmış sayılır. Aslında erkeklerin bilinmeyen yönleri yoktur. Aslında ikili ilişkiler esnasında, duygularımız ön planda olduğu için kadın olarak karşımızdakini tanıma fırsatını pek bulamayız. Dünyanın neresinde olursanız olun kadınlar erkekleri iyi veya kötü bir şekilde yönlendirmeyi başarmışlardır. Erkeğini yönlendiremeyen kadınlar ise kendi hayatlarında da başarısız olarak nitelendirilirler.

Erkekler evlenene kadar, bakımlı her kadın onlara göre güzeldir. Şayet iş ciddiye düştü mü olay değişmektedir. Erkeklerin kadınlar üzerinde aradıkları, çekicilik, dişilik ve beğenilme olgusu her zaman ön plandadır. Bekar erkekler kadınlarla kıyaslandığından, duygularına çabuk yenilirler. Erkekler evlendiklerinde değişebilirler. Erkekler evlenene kadar karşı cinse, sexapalite olarak bakarlar. Kadınlara ilgi duymayan bekar erkeklerde kendilerine güveni olmadığını gösterir. Tabii ki bazı işine ve evine düşkün erkekler hariç.