PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Malwarebytes nedir? Malwarebytes nasıl kullanılır?



SeuL
13.Kasım.2014, 11:26
Malwarebytes nedir? Malwarebytes nasıl kullanılır?

MalwareBytes Anti-Malware nedir?
Malwarebytes, virüs, trojan, solucan, gibi malware denen zararlı, istenmeyen yazılımlara karşı kullanılan güçlü bir temizleme aracıdır. MalwareBytes yazılımının iki versiyonu vardır.
Malwarebytes Anti-Malware Free
Malwarebytes Anti-Malware Pro
Malwarebytes Anti-Malware Free sürümü ücretsizdir. Çok geniş virüs, malware kütüphanesi vardır bu sebeple, derinlemesine temizlemede çok iyi sonuçlar verir. Malwarebytes Anti-Malware Free / Ücretsiz sürümünün gerçek zamanlı koruması yoktur. Böylelikle başka bir antivirüs programı ile birlikte kullanılmasında bir sakınca yoktur. Yani bilgisayarınızda bir antivirüs yazılımı yüklüyse, çekinmeden bununla birlikte Malwarebytes Anti-Malware Free sürümünü yükleyebilirsiniz.Malwarebytes Anti-Malware Pro versiyonu ücretlidir. Malwarebytes Anti-Malware Pro versiyonunda Malwarebytes Anti-Malware Free versiyonunda olmayan gerçek zamanlı koruma ve zararlı web sitelerini engellmeme özelliği vardır.
Gerçek zamanlı korumada anlatılmak istenen bilgisayarınız açıldığında Malwarebytes yazılımının koruma işlemine başlamasıdır.

Malwarebytes Anti-Malware Nasıl Kullanılır?
İndirme işlemi bittiğinde kurulumu yapın. Kurulum aşaması oldukça kolaydır. İleri-İleri-Bitir şeklinde bir kurulum söz konusudur.

GuLPeri
13.Kasım.2014, 11:40
Bende var buya , bunun sayesinde ben şu weblerde çıkan reklamlardan kurtuldum

SeuL
13.Kasım.2014, 11:42
Bende var buya , bunun sayesinde ben şu weblerde çıkan reklamlardan kurtuldum

Aynen bende güvenLe kuLLanıyorum.Tavsiye ederim.