PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Öyle yalın seviyorum seni



CeMo
07.Şubat.2014, 02:35
Çaresizce sakladığım acılarımdanhttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif yaktığım anılardan ortaya çıkan bu büyük esere bakıyorum şimdi; sanki benim değilmiş gibi… Ne tuhafhttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif gerçekten sevene kadarhttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gifkalbin varlığı sadece bir varsayım oluyor.

Oysa o kadar acıyı dahttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif o çekmemiş miydi? Aşkın varlığına kanıt isterse birihttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif sen varsın işte! Artık aşkı da gösterebilirimhttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif kalbime baksınlar yeter…

Sevmek de böyle oluyormuş demekhttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif peki daha önce yaşadıklarım neydi?

Komik bir rüya gibi geliyor şimdi gözyaşı döktüğüm gecelerhttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif yahu sevdiğimi sandığım gecelerdehttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif kalbim neredeydi?

Birini sevdiğini nasıl biliyorsun? Sen bildiğini zannettiğindehttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif kalbininhttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif midenin ve hiçbir iç organının sana katılmaması tuhaf değil mi? Aklın yanılsamasıymış aşk sandıklarımhttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif ben şimdi öğrendim kalbimin yerinihttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif midemin büyüklüğünü ve heyecanın mideme neler yapabildiğini.

Demek gerçekten sevdiğindehttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif aşkı bulup ona giden yola çıktığındahttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif seninle beraber yürüyormuş ruhunhttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif kabinhttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif bedenin ve tüm doğa.

Yoksa yıllardır camın önünde duran ve ne kadar yalvararak konuşsamhttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif suyunu versem de senede bir çiçeği zor açan o menekşeninhttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif sana olan aşkımı itiraf ettiğim gecenin ertesinde renk renk açması bir mucize olmalı…

Aşkahttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif yani gerçek bir aşka hiçbir şey tepkisiz kalamıyorhttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif belli! Sorarsan eğer evrenehttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif sessizliğehttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif ağacahttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif kuşa ve elbette Tanrı’yahttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif ondan bir cevap geliyorhttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif hem de gözüne sokarcasına.

Duymadığınhttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif işine gelmediği veya yanlış yorumladığın bütün işaretlerden yola çıkarak kollarına koştuğun o sevdacıkların; basit birer ihtiras parçasıhttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif boşluk doldurmaca ve uzun süren tutkular olduğunu geç anlıyorsun.

Ben şimdi fark ediyorum deli gibi sevmenin ne olduğunu. Oysa bunca yıl kimler için fedakarlık etmişhttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif kimler için ömrümü tüketmiştim. Onların gerçek olmadığını kabul etmek bile ağrıma gidiyor ama şimdi aşkı yaşarken seninlehttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif biliyorum tüm evren bu aşka saygı duyuyor.

Seni seviyorumhttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif en basit haliyle ve sevmeyi hiçbir şeye benzetemiyorum şimdi. Ne kana kana su içmek gibihttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif ne hasretten yandığında kavuşmak gibihttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif ne güneşhttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif ne ay gibi…

Seni seviyorum! Bunun kendisi yeterince büyük. Sonuna gelen her şeyhttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif kendinden başka bir şeye dönüştürmek gibi…


Candan Ünal