PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yıllar geçti sen değişmedin



CeMo
07.Şubat.2014, 02:34
Hangisi daha ağır? Kimsesiz bir geceye uyumak mıhttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif kimsesiz bir sabaha uyanmak mı? Aklımızı başka birinde bıraktığımızdahttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif kalbimizi yeni birine adayamamak mı?




Ne kadar yalnız geçse de günlerim ve ne kadar sıksa da kalbimi bu koca boşlukhttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif seni hiç aramayacağım sevgilihttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif seni arayacak bahaneleri tükettim çünkü. Yıllarca her döndüğünde yüzüm ömrünehttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif ruhundaki karanlığı gördüm.

Hiç düşmedinhttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif hiç bitmedinhttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif hiç sönmedin ama bir türlü yanmayı da beceremedin. Ellerde gördüğüm sıcaklığıhttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif senin o karanlık yüzünde bir kere göremedim.

Dönüp dönüp bana gelişinin basit sebepleri olmalıydıhttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif hatta son derece çıkarcı. O yüzden nefret ettim hephttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif ufak hesapların adamı olduğun için gözlerim kırıldı gözlerinde.

Sen hangi baharda kaybettiysen kendinihttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif hala orada arıyorsun ama mevsim geçtihttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif bahar bittihttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif kış bittihttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif hatta zaman sonsuz bir gecede asılı kaldı senin ömründe.

Şimdi yaş geçmişhttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif ömür geçmişhttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif yol bitmiş ve sen hala sayıyorsun yerinde. Oysa bugünhttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif yani doğum günündehttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif en azından bir adım büyümeliydin hayatın bir yerinde.

Ne ağır hasarı varsa ruhununhttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif ne ağır bir darbe aldıysan geçmiştehttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif bir türlü bırakmadı aklının derinliklerini o şeytan ve seni kendinden bile usta yaptı anlaşılan.

Çok sevince düzelmiyor yüreklerhttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif hatta tam tersi daha da kötüleşiyorhttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif kendini o saflıkta tecrübelendiriyor kirli emeller. O yüzden artık sevemiyorum seni.

Yaşın gelmiş kaçahttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif gördüklerin ulaşmış başa ama senin aklın hala üç kuruşluk palavralarda. Yine yanıyor için kıpır kıpırhttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif oysa hayat dediğin senin gördüğünden daha büyük bir oyun. Nasıl bu kadar sığ kalmayı başarıyor aklın?


Seni çok daha fazla sevebilirdim belkihttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif hiç kimsenin bir daha kimseyi sevemeyeceği kadar çok ama gördüğüm manzarayı bir bilsen buradanhttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif utanırdın bakmaya gözlerine aynadan…

Belki biraz daha kanabilirdim sana ama senin aksinehttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif ben her doğum günümde büyüdüm be adam….

Candan Ünal