PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bunları Erkeklere Söyleyerek Hata Yapmayın



Elysium
13.Haziran.2014, 14:10
Evlendiğimizde ve çocuklarımız olduğunda…

Sevgilinizi gerçekten seviyorsanız, evlendiğinizi ve çocuklarınız olduğunu hayal etmeniz doğal. Hatta bazı zamanlar birlikte olduğunuz insanla o kadar ilgilisinizdir ki bu tür fanteziler için erken olsa bile kendinize engel olamazsınız. Ama eğer onu korkutup kaçırmak istemiyor iseniz, bu fikirler içinizde kalsın, ait oldukları yerde.

O kızın güzel olduğunu düşünüyor musun?

Böyle bir soru sorduğunuzda, erkek arkadaşınız hiç şansı olmadığını bilir. Eğer ‘evet’ dese, muhtemelen kıskanacak ve sinirleneceksiniz. Hatta muhtemelen olumlu cevabını benden daha mı güzel?” sorusu takip edecektir. Ve tabi ‘hayır’ derse, onu yalancılıkla suçlayacaksınız.

Ben iyiyim” ya da “Boş ver”

Yüzünüzden okunuyor. Ve son yarım saattir ağzınızdan tek kelime çıkmamış olması cabası. Elinizde kırarcasına tuşlarına basarak kanal değiştirdiğiniz uzaktan kumanda da bir diğer ipucu.

Ama size nasıl olduğunuzu sorduğunda “İyiyim” diyorsunuz. Bu noktada, erkek arkadaşınız saçını başını yolmak isteyecektir. Pasif agresif tavırlar kimseye yardımcı olmaz. Her şeyden önce, neden rahatsız olduğunuzu paylaşma fırsatını kaçırıyorsunuz.

Her şeyi bir kez denerim

Bunu gerçekten ve gerçekten inanarak söylemiyor iseniz onun ümitleri ile oynuyor olabilirsiniz, sakın!