PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Boğa Burcu Yorumlaması



Mavi
23.Şubat.2014, 21:22
Boğa Burcu Yorumu

Bu ay ilişkileri gözden geçirmek gezegen takviminizde bir öncelik. 6 Kasım’da iletişimci Merkür Mahremiyete ilişkin 8. Evinizde gerileme dönemine giriyor ve sonra ayın 26′sında yeniden ileri harekete geçmeden önce Ortaklara ilişkin 7. Evinizde geri gidiyor. Kişisel ve finansal konularda anlaşmaları tekrar değerlendireceğiniz ve düzenlemeler yapacağınız bir üç hafta bekleyin. Ayrıca geçmişten biriyle yeniden bağlantı kurabilir ya da çözülmüş olduğunu sandığınız bir sorunun yeniden su yüzüne çıktığını görebilirsiniz; şimdiki bir işbirliğinin tonunu değiştirebilir ya da eski bir işbirliğine ilgiyi yenileyebilirsiniz.
13 Kasım’da Akrep burcundaki bir Yeniay 7. Evinizi sarsıyor ve kiminle ve nasıl bağlantı kurduğunuzu değiştirmekte temel bir faktör. Eğer gerginlik yaratan sorunlar ortaya çıkarsa, arzularınız hususunda mümkün olduğunca açık olarak bunlarla yüzleşin. Eğer gerçeği nezaketle paylaşırsanız, güven peşinden gelir.
Enerjik Mars 16 Kasım’da çalışkan Oğlak ve Büyük Fikirlere ilişkin 9. Evinize girdiğinde organize etme, planlama ve proje yönetme yeteneğinizi şahlandırıyor. 25 Aralık’a kadar sürecek bu yoğun dönem boyunca özellikle iş ve eğitimle ilgili yolculuklar muhtemel. Güneş 21 Kasım’da coşkulu Yay ve 8. Evinize girdiğinde, ilişkilerde risk almaya teşvik ediyor, aynı gün alımlı Venüs sahiplenici Akrep ve 7. Evinize girerek üstünkörü bakmakla yetinebileceğiniz kontrol konularında farkındalığınızı arttırıyor.
28 Kasım’da İkizler Dolunay’ı, Kişisel Kaynaklara ilişkin 2. Evinizde bir Ay Tutulmasıdır. Eğer kendinizi fazla kaptırırsamz, bu tutulma, harcamalar hususunda kendinizi dizginlemenizin ve bütün dikkatinizi başlıca gelir kaynağınıza vermenizin çok da nazik olmayan bir hatırlatıcısıdır .