PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 24 Haziran 2018 Pazar Başak Burcu



Hysteria
24.Haziran.2018, 12:00
Duygularınız yoğun ve karamsar olabilir. Daha önce saygı duyduğunuz büyükleriniz sizi destekliyor. İddialaşmayın. Aslında sabırlı ve sakin davranabilirsiniz. Düşüncelerinizin değiştiği bir dönemdesiniz ve geleceğe yönelik isteklerinizi gerçekleştirmek için daha farklı düşünmeniz gerekebilir. Kardeşleriniz veya çocuklar ile aranızda çıkmış olan anlaşmazlıkların üzerine gitmeyin ve şimdilik olayların gelişmesini bekleyin. Akşam saatlerinde alacağınız haberler ve karşılaşacağınız olaylar duygularınızı değiştirecek ve hayal gücünüzü uyandıracak. Ayrıca hayal gücünüzü harekete geçiren filmler izleyebilirsiniz.
Başak Burcu Genel Durumİş yerinizdeki bir rakibinizle ilgili farklı hislere kapılacaksınız. Çok inatçı davranacak ve bir arkadaşınızın tavsiyelerini dinlemekten kaçacaksınız. Bu arkadaşınız size yardımcı olmak istiyor ve en sonunda ne kadar haklı olduğunu anlayacaksınız.
Başak Burcu Kariyer Durumuİş ile ilgili görevlerde daha iyi bir konsantrasyon sağlayarak durumu değerlendirmenize değer. Bu size mükemmel sonuçlar getirecektir. İlk dekantta doğanlar katı olmak zorunda kalacaklar: biri onların iyi niyetinde istifade etmek isteyebilir. Protesto etmek için cesaretinizi toplamalısınız.

Yazarım
24.Haziran.2018, 12:54
:kiskis: