PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 3 Haziran 2018 Pazar Başak Burcu



Lontanie
03.Haziran.2018, 01:36
Bugün dikkatinizi yapmanız gereken işlere odaklayacaksınız. Uzaklarda bulunan dostlarınızla haberleşebilir ve duyacaklarınızdan etkilenebilirsiniz. Uzun zamandır görmediğiniz yakınlarınız ziyaretinize gelebilir ve bu arada yapmanız gereken işleriniz ve programınızı bir kez daha gözden geçirebilirsiniz. İletişim trafiğiniz giderek hareketleniyor. Seyahat organizasyonları yapabilirsiniz. Aslında çevre gezilerine çıkmak ve hareket halinde olmak sizi rahatlatacak. Böylece endişelerinizden uzaklaşabilirsiniz. Sanatçılar ile görüşmek ve sanatsal faaliyetlerde bulunmak keyfinizi yerine getirecek.


Başak Burcu Genel DurumÖzellikle de özel yaşamınızı etkiliyor olması yüzünden, giderek artan iş yükünüz sizi rahatsız edecek. Partnerinizle henüz yaşadığınız bir tartışmayı çözüme ulaştıracaksınız. İnatçılığınızla onu daha fazla tahrik etmemeye çalışın.
Başak Burcu Kariyer DurumuYıldızlar size iş arkadaşlarınız ve muhalifleriniz karşısında belirgin bir avantaj sunuyor. Bu avantajın tadını çıkarın ve özellikle de organizasyon ve strateji kapasiteleriniz üzerine yoğunlaşın. Yükseleni Boğa olanlar iş ilişkilerinde özellikle dikkatli olmalılar. Yengeç burcundan birinin fesatlığı önemli bir proje için tehlikeli olabilir.

Yazarım
03.Haziran.2018, 03:05
:kedi:

DiLara
03.Haziran.2018, 03:07
inatçılık yok , uysallığa devam :wink: