PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dönmez: "bu takım şampiyon olur"



Nina ∞
22.Şubat.2014, 01:21
Aydın 2.Amatör Küme 3. Grup takımlarından Köprülüspor'un kuvvet, denge ve dayanıklılık ölçümleri yapıldı. Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Yardımcı Doçent Doktor Reşat Kartal ile TFF Yıldız Futbol Eğitim antrenörü Alper Kartal'ın yaptığı ölçümlerde Köprülüspor'un durumu 2.Amatör Küme'ye üst düzeyde çıktı.
TFF Yıldız Futbol Eğitim antrenörü Alper Kartal, bir çok takıma göre Köprülüspor'un durumunun iyi olduğunu söyledi. İncirliova Belediyespor, Bergama Belediyespor gibi takımlara bu uygulamayı yaptıklarını kaydeden Kartal, Köprülüspor'un sezon sonunda şampiyon olmaması için sebep olmadığının altını çizdi.
Reşat Kartal ve Alper Kartal'a destekleri için teşekkür eden Köprülüspor'un antrenörü Bülent Dönmez, bilimsel açıdan son durumlarını gördüklerini söyledi. Dönmez, "Yaptığımız testler bizim için ışık olacak. İnşallah Alper hocamın dediği gibi sezon sonunda şampiyon olacağız. Ancak, önümüze maç-maç bakıyoruz. İlk hedefimiz yarın(bugün) oynayacağımız Ömerlerspor karşılaşması olacak" ifadelerini kullandı.