PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Karlıova'da seçim öncesi güvenlik toplantısı



Nina ∞
21.Şubat.2014, 23:56
Yerel seçimler öncesi Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, İlçe Kaymakamı Selim Çomaklı başkanlığında tüm siyasi partilerin belediye başkan adaylarının katılımıyla güvenlik toplantısı düzenlendi.
Toplantıda bir konuşma yapan Karlıova Kaymakamı Selim Çomaklı, seçimlerin huzurlu geçmesi için gerekli tedbirlerin alınacağını söyledi. Kaymakam Çomaklı, "Tertip edilen toplantıların biraz daha büyük çaplısı ilimizde yapıldı, daha büyüğü Ankara'da yapıldı. Sizlerle bu vesileyle daha iyi görüşmek ve tanışmak maksadıyla güvenlikteki arkadaşlarımızın, emniyetteki ve jandarmadaki arkadaşlarımızın amirleri ve komutanlarıyla bu istişareyi nasıl sağlayacağımızı, seçimlerle ilgili koordinasyonu nasıl sağlayacağımızı ve hukuki yasal konularda bilgilendirme yapmak adına, ayrıca sizlerin bu konudaki görüş ve tavsiyelerinizi alarak seçimlerin huzur ve sükunet içerisinde geçmesi için temennilerde bulunmak için bu toplantıyı yapmayı uygun bulduk" dedi.
Sinevizyon gösterisiyle devam eden toplantının ardından ilçe merkezinde bir kahvehaneye giden siyasi parti adayları, kamuoyuna seçimin kardeşlik ve huzur içerisinde geçeceği mesajı verdi.