PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mart Ayında Burcunun Başına Gelecekleri Söylüyoruz! Balık!



Lontanie
04.Mart.2018, 23:00
Artık sen de biz fanilerin dünyasındasın, Balık! :)

Sevgili Balık,

Geçen aylarda yaşadığın tutulmaların etkisi, daha önce de dediğim gibi, yorum kaldırmayacak kadar kaderseldi. Derin ve duygusal etkiler altında olduğun için onları "para-iş-askgibi dünyevi meselelere yormak zordu. Eğer yıldızlar yalan söylemiyorsa, şu anda da son derece allak bullak olmalısın. Güneş bir taraftan seni "git, dışarı çık, göster kendini" diye dürterken, Neptün hayaller aleminde -kelimelere dahi dökemeyeceğin duygularla boğuyor, bir taraftan da Venüs'ün etkisinde hayatındaki önemli insanları düşünüp duruyor; o kocaman Balık gözlerinle akıp giden hayata bakıyorsun değil mi? Neyse ki artık derinlerden yüzeye çıkma, hatta suyun üzerinde şöyle güzel taklalar atma vakti geldi. Hayat başlıyor :)
Bu ay zıt burcun Başak'ta muazzam bir dolunay ile başlıyor. Bu çok net bir şekilde ilişkilerini işaret ediyor. Sevgilisi yahut flörtü olan Balıklar için işleri netleştirme; kartları ortaya dökme vakti. Günümüz ilişkilerinin en büyük sorunu zaten herkesin gardını indirmemek adına gizlicilik, "belirsizlik" oynaması... Bu oyunu bozma vakti geldi. Talepler, şikayetler, arzular bir bir dile dökülüyor. Bu gayet iyi! İlişkini bir diğer boyuta güzelce taşıyacaksın gibi. Toksik bir ilişkiyse de zaten, ilahi akışa senden daha iyi kim güvenebilir ki?! Kısacası, ask konusu iyi... Ama dolunayın etkisi dışında da bir güzellik var; o da hala Venüs'ün ışığını taşıyor olman. Yani ay boyunca iş görüşmelerinde de, mesleğinde de, kendi bedeninle ilgili meselelerde de çok şanslı olacaksın.

Ayın 7'sinden sonra kariyerin şenleniyor. Sadece şu an yaptığın mesleğine dair değil; kişisel hobilerin ve projelerin de para kazandırmaya son derece açık. Ama bunlara başlamak için bence 21 Mart tarihini geçirmemelisin. Bu işler küçük çaplı gözükse de, kazancı tahmininden daha bereketli olacak. Ayrıca sadece kazanç anlamında değil, kişisel tatmin açısından da ihtiyacın olanı fazlasıyla verebilir. Kısacası sana hem ilişkiler, hem de aşk konusunda güzel vaatlerde bulunuyorum.


Ama ben, bunca güzel şeyi, hakikatleri es geçerek söyleyip bitirebilir miyim? Elbette ki hayır... Hadi bakalım biraz da felaket tellallığı yapalım.

Eğer özellikle geçen seneden kalma, geleceğe dair büyük planların ve projelerin varsa (yurt dışına taşınmak, yüksek lisans eğitimi, büyük bir şirkete geçiş, uluslarası bir proje gibi) işler hiç beklemediğin şekilde yavaşlayabilir. Aynı şekilde geçmişte başladığın/heves ettiğin ve yarım bıraktığın projeler yeniden gündeme gelebilir. İşte bu tehlikeli. Çünkü elindeki planın devam etmeye değer olup olmadığını doğru şekilde analiz edebilmeli ve geçmişte vazgeçtiğin o diğer meselenin de motivasyonunu doğru görebildiğine emin olmalısın. Hemen örneklendirelim: Mesela elinde şirketin - okulun adına faydalı olacak ve teoride mükemmel gözüken bir iş var; ama pürüzler çıktı ve sen "geçen sene aslında bu işlerle uğraşmak hiç aklımda yoktu, ben Hindistan'a gidip dil eğitimi alacaktım" gibi düşüncelere kapıldın... Bu eski meselenin yeniden aklına gelmesinin sebebi, elindeki projenin çuvallayacağından korkman ya da zorluktan kaçman mı? Geçen sene neden olmamıştı? Eksik olan neydi? Gerçekten neyi istiyorsun? İşte bu tarz bir ikilem doğabilir. Doğru kararı vermek sana kalmış. Belki de geçmişte o heves ettiğin şey senin için gerçekten hayırlıydı ama doğru zamanı bekliyordu? Ya da sadece kaçmak istiyorsun? Bu tarz bir ikilem senin canını azıcık sıkabilir. Bu ağır işleyen bir süreç olduğundan etkisini şiddetli hissetmeyeceksin ama bunu söylüyorum ki sana ani kararlar vermemen adına bir uyarı olsun. Hele hele ayın 21'inden sonra ciddi işlere başlayıp, bir de büyük imzalar atmak zaten yasak!

Ha bu arada, bu "geleceğe dair" proje kısmına hayalindeki, idealindeki her şeyi koyabilirsin. İlla beyaz yakalı olmak zorunda değilsin.

Bekar Balıklara da değinelim... Flörtü olanları düzgün ilişkilere başlatıp, düzgün ilişkisi olanların da problemlerini çözdük ikinci paragrafta. Ama hayatında hiç ama hiç kimse yoksa; yine ayın 6'sına kadar kısmetin bal gibi açık. Git dışarı çık, eğlen biraz. Ama alkol tüketimine aman dikkat. Bunun dışında bal gibi bir ay. Artık şu "kaderselllllll, ayy çok karmik, aşırı derin, kimseler anlamaz" diye söyleyip durduğumuz dönemler sona erdi. Artık sen de biz fanilerin dünyasındasın. Sana da bol bol iş güç yükleyeceğiz :)