PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Balık Burcu Ocak 2018 Yorumu



SultanPinar
31.Aralık.2017, 14:02
Yeni yılın size başarı getirmesi dileğiyle diyerek, hemen size biraz 2018 yılından bahsedeyim. 2 Ocak 11 derece Yengeç burcunda Dolunay meydana gelecek. 2 Ocak civarı yalnız için havada bir nevi aşk kokusu var! Yaratıcılık gerektiren konularda şanslı, riskli girişimlerden kazanç elde edebilirsiniz. Hobilerinize yönelebilir, hayatın keyifli yanlarını daha kolay görebilirsiniz. Aş ve çocuklarla ilgili konular çok daha ön planda bu Dolunay zamanı. 18 Ocak’ta Kova burcuna geçer 11 Şubat’a kadar devam edecek.
İlişkilerde kriz zamanlarına işaret etmekte. Eğer bir ilişkiniz var ise bu süreçte ilişkinizin seyrini, sizi sevip sevmediğini sorgulayabilir, gereksiz kıskançlık ve kaprisler yapabilirsiniz. İlişkilerden yana pek şanslı bir dönemde değilsiniz doğruyu söylemek gerekir ise, ha şöyle bir şey olabilir; gizli pek de etrafınız tarafından onaylanmayacak ilişkilere çekilebilirsiniz. Mesela evli bir adamla flört edebilir, sevgilisi olan biri ile yazışabilir, sizden yaşça çok büyük veya küçük biri ile görüşebilirsiniz. Özellikle Venüs’ün bu transiti zamanında cinsel yolla bulaşabilen hastalıklara karşı da dikkatli olmanızda yarar var. Biliyorum şu ana kadar okuduklarınız yüzünden bile benden nefret ettiniz, ama benim elimde olan bir şey değil, olası potansiyel etkileri yazıyorum sonuçta. Bu transitin olası bir diğer etkisi de kendinizi bir ilişkiye layık görmeme, kendinizi yalnız hissetme veya bir ilişki içinde iken bile kendinizi yalnız hissetme şeklinde nüks edebilir.

26 Ocak’ta Mars Yay burcuna geçiş yapacak ve 17 Mart’a kadar bu burçta seyahat edecek. Gücünüzü, kuvvetinizi yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın iş ve kariyerinizi ilgilendiren konular olacağına işaret etmekte. Bu dönem kariyerinizde hızla yol alabilirsiniz. Yapacağınız mücadelenin verimli meyvelerini alma zamanı artık sizler için. Güçlü olmak, güçlü görünmek, iddialı görünmek önemli olacaktır. İstediğiniz işi elde edebilir, daha iyi koşulları olan işler için mücadele edebilirsiniz. Bu dönem özellikle yöneticilerinizden, sizin üst konumunuzda olan kişilerden güzel destekler söz konusu olabilecektir. Şu dönem kariyerinizi ve işinizi ilgilendiren her konuda asılın arkadaşlar, elinizden hiçbir şey kurtulamaz.

31 Ocak’ta 11 derece Aslan burcunda Ay Tutulması meydana gelecek. Bu hafta yılın ilk tutulması olan Aslan burcunda ki AY tutulması etkileri ile geçecek. Tutulmaların etkileri 15 gün kadar etkin olacak. Tutulmanın odaklanacağı konular; sağlığınız, günlük zorunlu yaptığınız aktiviteler, iş ortamınız, iş arkadaşlarınızla olan ilişkiler gündemde olacaktır.

Öncelikle yeni iş projeleri gündeme gelebilir, iş bağlantıları kurabilir, iş konusunda harika destekler alabilirsiniz. Çalıştığınız iş ortamınızın organizasyonel yapısında bir değişiklik olabilir ve size sürpriz bir konum teklifi gelebilir. Çalıştığınız iş yerinin lokasyonunda da değişiklikler olabilir. İş ortamınızda kullanmak üzere yeni elektronik aletler alabilir, bilgisayarlarınızı değiştirebilirsiniz. Belki de bu tutulma ile bir çok işinizi çok hızlı bir şekilde halledecek bir yardımcı veya çalışanda alabilirsiniz. Sağlığınızla ile ilgili kontrollerden geçebilir, beslenmenize dikkat edebilir, hayatınızı sağlık anlamında yeniden düzenlemeniz gerekebilir. Bu tutulma zamanı belki kullandığınız bir ilacı değiştirebilir ya da doktorunuzu değiştirebilirsiniz.