PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Türk Telekom Evde İnternet Paket Değişikliği Ne Gibi Fırsatlar Sunuyor?



AkyaziLi
12.Haziran.2017, 00:56
https://producer.googleusercontent.com/producer/attachment/redirector/CAUqLggCIhDwiX-3qBIHiqzhbK24TCAHKhgIBCoPCAAqBwgKMJiooAkwzJZwMLL9o wEwvIjTpylqCmltYWdlL2pwZWc=w1800-h1200-pf

Türk Telekom Evde İnternet paketlerinde değişiklik yapmak isteyen internet kullanıcılarını ne gibi avantajlar bekliyor?

Türkiye’nin en çok tercih edilen internet (https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/internet-kampanyalari.aspx) servis sağlayıcısı Türk Telekom, müşterilerine özel fırsatlar sunmaya devam ediyor. Türk Telekom Evde İnternet hizmetinden faydalanan, ancak daha iyi bir internet deneyimi için paket değişimi yapmak isteyen internet kullanıcılarını birbirinden avantajlı fırsatlar bekliyor.
Farklı internet fiyatları altında kullanıcıların ihtiyaçlarına uygun birbirinden farklı internet paketleri sunan Türk Telekom; kotasını yetersiz bulan, internette yüksek kalitede video izlerken sorunlar yaşayan veya her ay farklı tutarda fatura ödemek istemeyen ve bu sebeple internet paket değişikliği yapmak isteyen müşterilerine de ihtiyaca uygun internet paketleri öneriyor.

https://producer.googleusercontent.com/producer/attachment/redirector/CAUqLggCIhDwiX-3qBIHiqzhbK24TCAHKhgIBCoPCAAqBwgKMJiooAkwzJZwMLL9o wEwvYjTpylqCWltYWdlL3BuZw=w2755-h1067-pfTürk Telekom Evde İnternet Paketleri

Türk Telekom’un hangi internet paketinde ne gibi fırsatlar sunuluyor? En fazla kotaya sahip Türk Telekom internet paketi hangisi? Hangi paket daha uygun fiyata sahip? An itibariyle sunulan paketler ise şöyle:
Yalın İnternet: Türk Telekom Yalın İnternet paketi, evinde telefon kullanmayan kullanıcılar için hazırlanmış bir internet paketi diyebiliriz. Yani herhangi bir telefon aboneliğine ihtiyaç duymadan internet hizmeti alabiliyorsunuz.
Ultranet: Farklı kota seçenekleri bulunan Ultranet paketlerinde 16 Mbps’ye kadar erişim hızı sunuluyor.
Hipernet: Hipernet paketlerinde de ihtiyaca göre farklı kota seçenekleri mevcut. Bu paketteki maksimum erişim hızı ise 24 Mbps.
Fibernet: Fiber internet deneyimi ile maksimum erişim hızına sahip olmak isteyen kullanıcılar ise Fibernet seçeneğini tercih edebiliyor. 24 Mbps’den 1000 Mbps’ye kadar farklı erişim hızı seçeneklerine sahip olan Fibernet paketlerinde, yine ihtiyaca göre kotalı veya kotasız paketler bulunuyor.

https://producer.googleusercontent.com/producer/attachment/redirector/CAUqLggCIhDwiX-3qBIHiqzhbK24TCAHKhgIBCoPCAAqBwgKMJiooAkwzJZwMLL9o wEwvojTpylqCWltYWdlL3BuZw=w712-h151-pfTürk Telekom Evde İnternet Paket Değişikliği

Türk Telekom Evde İnternet kullanıcılarının paket değişimi yapmaları durumunda daha fazla hız ve limitsiz bir internet deneyimi sunulduğunu da belirtmek gerekiyor.

İnternette kesintisiz bir şekilde yüksek kalitede videolar izlemek isteyen; interneti yoğun bir şekilde kullanan, ancak aylık adil kullanım noktasını (AKN) aşmak istemeyen ve paketindeki kotayı aştığı için farklı tutarlarda fatura ödemek istemeyen kullanıcılar, paket değişikliği (https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/destek/internet/sayfalar/paket-degisikligi.aspx) yapabiliyor. Bu sayede daha hızlı, yüksek GB’lı ve limitsiz internet deneyiminden faydalanabiliyor.
İnternet paketinde değişiklik yapmak isteyen kullanıcılar Türk Telekom’un Paket Değişikliği sayfasında yer alan iletişim seçeneklerini kullanarak bu işlemi gerçekleştirebiliyor. Paket değişikliğinden hali hazırda taahhütü devam eden kampanyalı müşterilerin de faydalanabildiğini belirtmek gerekiyor.
Eğer siz de daha iyi bir internet paketi istiyorsanız, online internet paket değişikliği başvurusu yaparak ihtiyacınıza uygun Türk Telekom internet paketlerinden birini seçebilir; evinizde daha iyi bir internet deneyimi yaşayabilirsiniz.